28 oktober 2013

Mer färg och galet bra service

Underbart är kort heter det som bekant och det är precis så det känns nu när helgen är ett minne blott. 
Får dela upp det här känner jag:
Service
Enhörningar
Gnesta 
Och
Premiär. 
Börjar med servicen. 

I lördags for jag och Tjillevipparna till färgaffären. Mer av färgerna "Groda" och "Bora Bora" behövdes, färg till Tjillevipparnas sovrum,  lite tapetklister och annat smått och gott som behövs när man är mitt i ett swicha om rum projekt. 
I affären svämmade servicen över och eftersom bra servicemänniskor får den här servicemänniskan att joddla av lycka ska jag nu berätta om vilken upplevelse de bjöd på!

De hälsade välkomnande. På avstånd ( gillar inte när någon ställer sig 10 cm ifrån mig för att ställa en fråga) sa de" finns det några små grabbar som är sugna på varsin isglass?"
Isglass serverades. Glada barn. 
Jag erbjöds kaffe. 
Han som jobbade där förra lördagen när jag shoppade sju alerta färger frågade om mitt jobb med alla färgerna blev bra. Igenkänning- me like. 
Tjillevipparna tittade storögt på en upplåsbar tusenfoting som låg och var produktreklam på några burkar, jag sa nähä- den tittar vi bara på- den har de som jobbar här lagt där, det är ingen leksak. En av säljarna som går med en annan kund hör uppenbarligen vårt samtal, tar tag i plastfotingen och droppar den på golvet utan att säga något framför barnen innan han fortsätter gå med sin kund som om ingenting har hänt. 
De bär dessutom ut det man handlar till bilen - ha! det är ju genialiskt bra tänkt- och sen när jag packade upp grejerna vad ligger då längst ner i kartongen? jo en förpackning med en plasttusenfoting! 
Briljant! Fullständigt briljant service och de har inte bara lindat mig runt lillfingret- de har håvat in mig-den här typen av service finns det ett ord för: älskar't! 2 kommentarer:

Malde sa...

Underbart! De har också lindat grabbarna runt sina lillfingrar :-)

Carina sa...

Åh, underbart blir nästan sugen på att åka och köpa färg:)