31 oktober 2013

Söndagsturen till Gnesta

Premiären för biobesöket var ju i söndags eftermiddag men innan dess var jag och Tjillevipparna en liten tripp till Gnesta. 

Jag har åkt till Gnesta förr, sist var det år 1988 om jag inte minns fel, men kan ha varit 1989. Ja hur som helst; jag och Åsa åkte dit för att fika med några killar som vi träffat på Mallis när vi var där på sol(drink) semester. Vi ljög och sa att vi skulle träffa en kompis som precis fått barn och hon fanns i verkligheten, men vi åkte bara till Gnesta för att få se våra semesterflörtar.  Vi bodde på Club 33 på Mallorca, det var hett på den tiden för där fick man bara bo om man var yngre än 33. Ett hotell som samlade partynissar med andra ord. Och ja vi partajade en del kan man säga.  
Och där! svävade jag iväg- tillbaka till söndagens tripp. Det jag kan konstatera är att vägarna till Gnesta är fortfarande 15 år senare förbaskat kringelikrokiga -det finns inga raka vägar till Gnesta. 

But why Gnesta? 

Jo vi var och tittade på denna lilla herre: 

Hans ägare.. Sweet lord- det finns ställen alltså.. Tror det stod  tre Volvo på tomten modell rishög. Fyra hundar, jag vet inte hur många katter, litet mörkt sommarställe som blivit permanent boende och japp det kan vara slitet men när det inte städas- 
Brrrrrrr och usch. 
Hon var trevlig det var inte det men med en kissdoft i näsan så blir det lätt fokus på det mindre trevliga. 
Jag betalade handpenning och i helgen ska Fredrik och Tjillevipparna hämta hem honom. Fast vi vuxna börjar få kalla fötter- det är ju lite mycket nu ändå med valp och målning och flytta rum men ändå- det är livet! Och det ska ju levas här och nu för vem tusan vet vad som väntar runt hörnet. Ska vi ha en till katt, och det tycker jag, så är det nu det ska ske. 

Just nu är Buck det som verkar vara nummer ett på namnförslag men jag  tänker Sören.. 
Vi får se vad det blir. 


1 kommentar:

Fd.fruars.klubb sa...

Åhhhhj, en kattfan till ;)